A horgászzsinór hol fog elszakadni?
Figyelt kérdés
Ha a horgász damilom végére a horog jól megvan kötve, akkor a damil hol fog elszakadni, ha úgy hozza a helyzet ? A damil mindig a horognál szakad el, vagy akárhol elszakadhat ?2014. júl. 31. 16:26
1/3 anonim válasza:
A csomó gyengíti legjobban a damilt, ezért általában ott szakad vagy attól 5-10 centire, mert ott meg megnyújtod kötés közben. Persze éles kövek, kagylók, megtört damil, gyökerek, csuka, egy elbénázott dobás... mindig a legjobb szerkóm szakad be, rohadjon meg!!!
2/3 A kérdező kommentje:
Tegyük fel hogy a damilon csak egy úszó van, a végén meg egy horog.Tegyük fel hogy nincs megtörve, nincsenek kagylók stb.Ha egy nagy hal miatt szakadna a damil, akkor az a horognál, vagy attól max 50cm-re szakadna el ?
2014. júl. 31. 16:37
3/3 anonim válasza:
1. vagyok.
Nekem úszózni 390-es feederre 14-es damilból fémforgós elöke van kötve a 16-os fözsinórra, a 10-es horog knotless csomóval van rajta, így csak a horog szakad be a pici súlyozó ólmokkal. (De inkább a forgó fölé teszek egy nagyobbat!) Néha a lustaságom miatt az úszóval együtt viszi, mert lehagyok mindent! A kis ólomgolyók is felsértik, ahogy rányomod..azért ott szakad!
Nem tudsz tökéletest kötni, ne is feltételezgess tovább! Tapasztalat kell!
Ajánlom az AwaShima zsinórokat feederre, hihetetlenül bírják! Én csukázni is azt viszem mindig egy pici fonottal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!