Az egészséges életmódhoz megfelelő egy egyetemistának a heti 3x 1 - 1,5 óra úszás?
Figyelt kérdés
Előre jelzem, hogy nem fogyás miatt írom. Sőt épp azaz, hogy sovány vagyok. 54 kiló és 175 cm, fiú, 22 éves. Régebben normális volt a testsúlyom, 64 kiló. Ezt szeretném visszaszerezni. Ehhez szeretnék valami egészséges sportot. Soha nem sportoltam, tehát már ez is nagy dolog lenne tőlem, ha betartanám. Ha ez jó, akkor mit egyek mellé? Mostanában elkezdtem főtt tojást reggelizni, sok tejet inni, zöldségeket enni, de igazából nem tudom mi lenne a jó.2014. júl. 24. 20:41
1/4 anonim válasza:
a tej pont nem jó,azt hagyd abba.
hús,tojás,zöldség,zsír,ezek a legfontosabbak és mivel hízni szeretnél mehet mellé,rizs,zab,gyümölcsök.
2/4 A kérdező kommentje:
Pedig a tejben nincs semmi, ami káros lehet, legfeljebb a tejcukortól lehet hasmenése valakinek, de arra nem vagyok érzékeny.
2014. júl. 24. 22:19
4/4 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudom miért, erről a Blöff c. filmből jutott eszembe egy jelenet, ha látta valaki, tudni fogja. :D
2014. júl. 25. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!