Az uszástol lehet nőnni (magasságra gondolok)? Mert 12 éves vagyok és csak 1,50 m magas (fiu vagyok)!
Vannak oldalak ahol becslést adnak a gyermek magasságára a szülők adatai alapján. Viszont pl öcsém (már kifejletten) legalább fél fejjel alacsonyabb mint én, szóval nem 100% tuti a módszer...
Az adrenalinnak lehet hogy tényleg van köze, mert én adrenalinfüggő vagyok (sí, motor, siklóernyő, akármi ami izgi), öcsém meg hótt nyugodt. Ja, úsztam is :)
Itt vannak az oldalak. Sajna angolszász mértékegységekben, de biztos van SI változat is :)
Én úszok, és mindig csaqk akkor növök, ha épp nyári szünet, vagy vmi hosszabb szünet van, közbe sosem.De mondjuk ez szerintem azért va , mert átlagosan heti 8, 9 edzésem van...:D
Te tudod, próbáld ki, max nem válik be.;)
Kb hasonló kérdésre a következő választ adtam:
Ha valaki sportol akkor a felmérések szerint a magasság nem csak a körméretek változnak. A felmérést heti 4szer sportoló (nem csak úszó) fiatalok és nem sportolók között végezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!