Az uszástol lehet nőnni (magasságra gondolok)? Mert 12 éves vagyok és csak 1,50 m magas (fiu vagyok)!
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 14:47
2/17 A kérdező kommentje:
De alacsony fiukat nem nagyon vesznek fel a csapatba:):(
2010. jan. 5. 14:55
3/17 anonim válasza:
Vannak olyan fiúk, akik 15 évesen kezdenek nőni, 8.-ban még kis töpszlik voltak és az 5. osztálytalálkozóra colos lett belőlük! :O Így ne aggódj szerintem. Amúgy ismerek sikeres alacsony pasit is, aki gazdag és bombafelesége van:)
4/17 anonim válasza:
a magassádot teljesen normális, én 14 évesen még 138 cm voltam, aztán 15 éves koromban kezdtem el nőni :) elvtárs
5/17 A kérdező kommentje:
Kösz:)
2010. jan. 6. 13:41
6/17 A kérdező kommentje:
És most milyen magas vagy?
2010. jan. 6. 13:44
7/17 anonim válasza:
12évesen 145cm voltam. most 175 vagyok. amúgy nem adott sportágtól nőhetsz meg, hanem az adrenalintól(sportolás közben termelődik),ami elméletileg serkenti a növekedési hormon előállítást.
19f
8/17 anonim válasza:
most 172 vagyok. nem vagyok magas, nem tagadom, nem is zavar. mással kompenzálom a különbséget ;) ha érted mire gondolok haver
9/17 anonim válasza:
még fiatal vagy, bőven fogsz még nőni,mert a fiúk későn érnek,mint a lányok!Bár ez függ a szülőktűl is,mert ha apukád s anyukád is alacsony,akkor kicsi az esélye, hogy te magas leszel.
10/17 A kérdező kommentje:
01:15
vágom :))
2010. jan. 8. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!