TakiAti kérdése:
A minap vásároltam egy 20-as monofil (Fluo Yellow) zsinórt,5,75 kg-os szakító szilárdság van feltüntetve rajta. Természetes az, hogy különösebb erőfeszítés nélkül, kézzel el tudom tépni? Vigyem vissza, hogy cseréljék ki?
Figyelt kérdés
Egy két kilós súlyt is kötöttem rá amit nem sikerült felemelni vele, mert elszakadt. Természetesen nem a kötésnél, hanem maga zsinór a kötés fölött jó 12-14 cm-rel.2014. jún. 25. 20:50
1/5 anonim válasza:
Vidd vissza, és a boltban is mutasd be ezt a mutatványt. Ha nem veszik vissza, panaszkönyv.
2/5 anonim válasza:
Én még a 18-as zsinórómat sem tudom eltépni kézzel, hamarabb vágja el a kezem.
3/5 gomzoli válasza:
Márka "Gagyitec", két évig a kirakatban érlelve, majd új zsinórként eladva.
Nem természetes, hogy szakad mint fos, egy huszast puszta kézzel alig lehetne eltépni a fájdalom miatt. 5,75 kg pedig amúgy is egy erősen eltúlzott érték, ezt egy 25-ös tudja átlagosan (a valóságban).
4/5 anonim válasza:
A gyártók szeretnek túlozni és nem a csomótűrési értéket fogják ráírni.
5/5 _Goodlife_ válasza:
Hát szerintem vidd vissza és húzd a fejükre!
Legközelebb meg ne ilyen 300ft-os zsinort vegyél,mert az semmire nem jó!(ha most azt vettél)
Inkább vegyél egy jobb minőségit és az jó lesz egy darabig.És nem fog neked szakítani egy 20dkg-os keszeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!