Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Szegeden hol lehet kajak kenuzni?

Szegeden hol lehet kajak kenuzni?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és szeretnék járni kenuzni.Szegedi vagyok,és már hallottam hogy valahova lehet járni edzésekre.Csak nem tudom hova valaki segítene egy elethetõséggel,vagy valamivel.

2014. jún. 2. 21:01
 1/6 anonim válasza:
Tiszán
2014. jún. 4. 07:49
 2/6 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de tavaj én is 15 éves voltam, és szerettem volna kajakedzésekre járni a Tiszán. Fel is hívtuk az illetékest és azt mondta hogy a 15 éves már ''öreg'' elkezdeni kajakozni. Nem tudom hogy a kenunál mi lesz, de gondolom hogy ott us valami hasonló lesz... :(
2014. jún. 16. 08:54
 3/6 anonim válasza:

De ha mégis megpróbálod itt egy link:

[link]

Előzö voltam

2014. jún. 16. 08:58
 4/6 anonim válasza:
Nem tudom hogy aktuális-e még‚ de én az EDF Démász vízisport egyesületet ajánlom :)
2015. júl. 8. 13:42
 5/6 anonim válasza:
Szia, a Tiszán lehet kenuzni, edző nevet is tudok írni privátba. Én kajakozom, a felsőtiszaparton van a vizitelep, oda menj el és egyből találsz egy kenu edzőt. ( am sok 15 éves kenuzik, nagyon jó! Sok sikert hozzá!)
2016. máj. 18. 16:26
 6/6 anonim ***** válasza:
MVM Szegedi Vízisport Egyesület. De gondolom már nem időszerű
2023. jún. 22. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!