Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Kajak vagy Kenu?

Kajak vagy Kenu?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Már 3hónapja kajakozok kb. és 15éves vagyok.Elvileg K1-es kajakban kéne már eveznem de folyton kiborulok belőle.Tényleg kitartó voltam,nem érdeket hogy vizes lettem de valahogy nem megy.Az egyszemélyes verseny kenura gondoltam amiben térdepelnek hogy az stabilabb-e?1évig térdeplős kenuztam de még nem próbáltam az 1személyest.Az stabilabb?

2014. máj. 20. 17:53
 1/2 anonim válasza:
Légy kitartó a k1-el én kajakozok és szinte az összes csapat társam megüli még azok is akik alig ültek mk-ban lehet hogy az a baj hogy keveset ültél mk-ban de ne ad fel ... gondold azt hogy mk-zol miközben k ban ülsz KITARTÁS
2014. máj. 20. 21:27
 2/2 anonim válasza:
Szerintem kezdj el evezni...itt kulon jut rád is idoje az edzőnek es ezekből a hajókból nem olyan konnyu kiborulni :) személes tapasztalatom hogy az evezős pasik izmosabbak és jobban néznek ki mint a kajak-kenusok.... de csak mondtam ;) sok sikert
2014. szept. 25. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!