Horgászat, hol van olyan horog aminek nincs tüskéje?
Figyelt kérdés
Nekem nem kell az, ki tudom fogni a halakat, az a visszafele szúrós meg mindig megsérti a hal száját, kicsoda gyárt "csupasz" horgot és hol tudom Budapesten megvenni?? Egész készlet kell.2014. máj. 24. 09:59
1/6 anonim válasza:
A németek használják rendszeresen, schonhaken a neve.
Minden nagyobb gyártó kínálatában szerepel. Jobb üzletekben -szerintem- nálunk is kapható.
Ha nem, tűreszelővel le kell csiszolni a szakállat!
3/6 anonim válasza:
Pontosabb legyek:
a neve szakáll nélküli horog.
Bármelyik horgászboltban kapható.
Sok tavon,versenyen csak ezt használják,mert ha a zsinór feszül,s nem enged az ember a halnak ,akkor ez is megtartja,de nem csinál dupla akkora heget,s nem tépi a hal száját.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen jól kell fárasztani és akkor ezzel is megvan, különösen ha a garatrészbe akad bele akkor jó ez...
2014. máj. 24. 22:59
5/6 anonim válasza:
Ha úgy akad,hogy a szája szélétől nem 1-2mm van akkor biztos,hogy "megmarad" persze ehez kellenek bizonyos tényezők,de csak technika kérdése...
Ha te dominálsz (FOLYAMATOSAN feszíted,még ha a halnak engeded ,hogy rohanjon akkor is) ,akkor ez sem rosszabb a többinél,csak humánusabb...
6/6 anonim válasza:
Nem kell azért külön készletet venni! A kedvenc horgodnak egy laposfogóval egyszerűen lenyomod a szakállát és már kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!