Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Horgászat, hol van olyan...

Horgászat, hol van olyan horog aminek nincs tüskéje?

Figyelt kérdés
Nekem nem kell az, ki tudom fogni a halakat, az a visszafele szúrós meg mindig megsérti a hal száját, kicsoda gyárt "csupasz" horgot és hol tudom Budapesten megvenni?? Egész készlet kell.

2014. máj. 24. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:

A németek használják rendszeresen, schonhaken a neve.

Minden nagyobb gyártó kínálatában szerepel. Jobb üzletekben -szerintem- nálunk is kapható.

Ha nem, tűreszelővel le kell csiszolni a szakállat!

2014. máj. 24. 10:31
 2/6 anonim ***** válasza:
2014. máj. 24. 10:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Pontosabb legyek:

a neve szakáll nélküli horog.

Bármelyik horgászboltban kapható.

Sok tavon,versenyen csak ezt használják,mert ha a zsinór feszül,s nem enged az ember a halnak ,akkor ez is megtartja,de nem csinál dupla akkora heget,s nem tépi a hal száját.

2014. máj. 24. 10:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen jól kell fárasztani és akkor ezzel is megvan, különösen ha a garatrészbe akad bele akkor jó ez...
2014. máj. 24. 22:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha úgy akad,hogy a szája szélétől nem 1-2mm van akkor biztos,hogy "megmarad" persze ehez kellenek bizonyos tényezők,de csak technika kérdése...

Ha te dominálsz (FOLYAMATOSAN feszíted,még ha a halnak engeded ,hogy rohanjon akkor is) ,akkor ez sem rosszabb a többinél,csak humánusabb...

2014. máj. 25. 09:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kell azért külön készletet venni! A kedvenc horgodnak egy laposfogóval egyszerűen lenyomod a szakállát és már kész is.
2014. máj. 26. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!