Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » A feeder botot mindig szét...

A feeder botot mindig szét kell szedni (szerelékre gondolok), ha befejeztem a pecát?

Figyelt kérdés
Tetszik a módszer, csak macerás az elpakolása. Van olyan mód hogy marad rajta minden (method kosár, forgo bilincs, horog, stb. )? Vagy valmi köztes megoldása a dolognak?kézenfekvő lenne a tele-feeder ugye,de nem igazán jönnek be a tele-botok.

#horgászat #peca #feeder #method-kosár
2014. ápr. 14. 20:01
 1/2 anonim ***** válasza:
hát én például sose veszem le róla a szereléket,hanem szerelékkel együtt a 3 tagot összerakom egymás mellé,és befőttes gumival rögzítem,arra figyelj hogy fenn ne a rezgőspiccet gumizd hanem alatta ahol már szélesebb a bot,mert nekem úgy egyszer elreccsent a spiccem,de ha lejjebb gumizod akkor nem lesz gond,nem kell izomból összehúzatni,csak lazán hogy ne csússzanak szét a tagok.
2014. ápr. 14. 20:39
 2/2 Egon Noiro ***** válasza:

Én mindig leszedem a szereléket a zsinórról és az orsókat is a botról. Biztosabbnak érzem; úgy gondolom kevésbé sérülnek a részek. Kétségtelenül tovább tart, míg be tudod vetni a készségedet, de szerintem megéri. Évek óta ugyanazzal a két feederrel horgászom ugyanazzal a két orsóval, de sérülés vagy komoly szállítási galiba nélkül, holott bringával járok a partra.

Röviden: Nem kell leszedni a cuccot a botról de érdemes.

2014. ápr. 19. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!