Feerder botnál a spiccek színei az erősségét jelenti?
Szia!
Egyszerüen tudod ellenörizni, na és törésbiztosan!
hajlitgatások nélkül, hogy melyik spicc menyire erös.
Fogd meg a spicc gyürüt az ujjaddal és tartsd visszintesen
Ekkor a spicc vége lefele hajlik,ha kettöt fogsz igy
az ujjaid közé máris látod, hogy ami lejjebb hajolt az a gyengébb !
köszi a hasznos válaszokat. kezdő federezé vagyok sorry :D
még egyszer köszi
Péter,- mint mindig- most is profi választ adott.
Ugye tudod, hogy a feeder spicce a dobás szempontjából közömbös, csak a kapás érzékenyebb, vagy keményebb jelzésében van szerepe?
Mesélek egy feederes történetet, ha nem untatlak Benneteket.
Tizenpár éve, amikor a feeder már földi halandóknak is elérhető volt, vettem egy Energo Team President 3,6-as M botot, valami 15 ezer forintért. (megjegyzem, ma is szolgál)
Boldogan vittem haza, természetesen megálltam a kocsmában, megmutatni szintén horgászó kocsmáros barátomnak.
"Nézzük mit tud, húzzuk meg!" Persze bent a helyiségben. Ráemelve, a lazán berakott spicc kicsúszott, a bot visszarúgott,(ugye ez a dolga...), és a mennyezethez csapódva, a középső tag nemes egyszerűséggel kettétört...
Azzal a lendülettel mentem vissza a horgászboltba, ahol kedvenc Bandi bátyámnak könnyes szemmel meséltem hülyeségem történetét. Imígyen nyilatkozott, miután körberöhögött: "Hát, se szép nem vagy, se okos, valamiért mégis kedvellek. Miután őszintén elmondtad mi történt, nem kezdtél legendákba az anyaghibáról, kicserélem, és visszaküldöm szállítási sérültbe." Így is tett.
Ezúton is köszönöm Szabó Bandinak!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!