Van itt olyan, aki nem tud úszni, és ha igen, miért?

Én sokáig nagyon féltem a víztől, de hozzád hasonlóan volt bennem valami kíváncsiság, hogy mégis milyen jó lenne jól megtanulni úszni. Az általános iskolás úszás semmit nem ért, később szülő tanított meg, és utána kezdtem járogatni magam uszodába, bár még csak pár karcsapást tudtam egyszerre, de belejöttem.
Átérzem, mert kb. 13 éves koromig hatalmas vélelmem volt a víztől, de utána nagyon megszerettem. Kísérletezgess, feküdj fel a vízre, stb., játszadozz a vízben! Mondanám, hogy ha van kedved, segítek, de ott a párod és ismerőseid is.

Ugyan így jártam...
Az ilyen "tanárt" azonnal továbbítani kellene egy olyan helyre, ahonnan oktatás közelébe soha többé nem kerülhet.
Azóta viszont - örömmel jelentem - tudok, sőt imádok úszni!
Általánosban egyik tanárunk megmutatta a siklást, és azóta megy az úszás magamtól. Jóval később jöttem rá, hogy fejleszteni is érdemes a tudásomat (kétnaponta jártam úszni), beiratkoztam a Darnyihoz és szuper volt. Úgy láttam, hogy a kezdőkkel is rendesen bánnak. Mindenképpen ajánlanék egy ilyen fajta tanfolyamot, nagyon megéri minden szempontból.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!