Nagy pontyokra?
Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy a 3,60-as feederemen milyen szereléket használjak ahol tényleg nagyon-nagyon sok a kárász de ha ki tudom őket szelektálni jönnek a minimum 5 maximum 20 de átlagban 8-10 kilós tapasztalt potykák Kis tóról van szó etetni úgy szoktak hogy oda sétálnak és bedobják a partrol a szemes etetőt kb 1 hektáros a tó a válaszokat előre is köszönöm2014. febr. 16. 07:49
2/4 anonim válasza:
Nincs semmi titok. A ponty és a kárász nagyjából ugyanolyan aromájú etetésre jön, szerintem a nagyobb méretű horogcsalival ki lehet szelektálni a kárászt. Próbáld meg nagyobb méretű pellettel, vagy bojlival. Mivel a nagyobb pontyok (állítólag) nem szívesen úsznak be az etetésen nyüzsgő kisebb halak közé, esetleg használj jól terjedő, felhősödő etetőanyagot, keverj bele szemest is, etetőpelletet, és használj hosszú horogelőkét. Egyébként meg nincs rá tuti recept, próbálkozni kell. Sok sikert! :-)
3/4 anonim válasza:
És még azt elfelejtettem, hogy próbáld meg az etetés szélét meghorgászni, vagy ha 2 bottal horgászol, akkor a 2 szereléket egymástól távolabbra dobd be.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát én azt gondoltam ki hogy haldorádó green pepper 1 szem sülyedő és egy szem lebegő bojli etetésnek meg haldorádó bojli mix a kosár helyett meg ólom csak azt nem tudom milyen horgot kössek föl?
2014. febr. 19. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!