Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Magyarországon miért ilyen...

Magyarországon miért ilyen nagy a súlya a vízilabdának?

Figyelt kérdés

A vízilabdáról az angolszász országokban még csak nem is hallottak(ezt most sajnos nem képletesen írom). Sehol nem olyan fontos, mint nálunk. Olaszországban követik néhányan, talán Németországban, illetve Szerbiában is, de messze nem annyira népszerű, mint nálunk.

Csak azért kérdezem, mert úgy vettem észre, hogy minden országban a vízilabda egy "rétegsport", rendkívül szűk rajongótáborral(néhány helyen még az asztalitenisz is népszerűbb). Nálunk meg a csapból is ez folyik.

Ne értsen félre senki, nem fikázom sem a vízilabdát, sem a játékosainkat. Csak szomorú voltam, mikor a pekingi olimpia után rájöttem, hogy a vízilabda rajtunk kívül senkit nem érdekel :(

Régen is ennyire népszerű volt?

2013. szept. 14. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:

56 ban történtekről illene tudni...

amúgy meg mindenhol az népszerű amiben jók... mi vízilabdában vagyunk jók a labdajátékok közül...

2013. szept. 14. 12:08
 2/4 A kérdező kommentje:
'56-ban történtekről illek tudni, nyugi. De nem hiszem, hogy az a fő ok.
2013. szept. 14. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk ennek van hagyománya.

Krikettről te mennyit tudsz? A labdarúgás is kislánysport az USA-ban.

2013. szept. 14. 12:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Tudom, ezzel nincs is baj. Csak mondom, az a furcsa, hogy nálunk úgy kezelik, mint egy világsportot, közben meg nem az. Ezen néhányan meglepődnek.

Persze, most hogy szar a foci, kell vmi, amiben jók vagyunk.

2013. szept. 14. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!