Haldorado termékek bárhol kaphatók?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy a haldorado termékek bármilyen horgászboltban kaphatók?Pl. ha bemegyek egy helyi horgászboltba,akkor mondom hogy milyen haldorado termék kellene,és akkor azt adnának?Illetve még egy kérdés.Egy csatorna szerűségű folyó vizben fogok horgászni,ha fenekezek,általánosan milyen etető anyagot rakjak a kosárba?Nagyon kezdő vagyok,régen úszóztam,de most áttérnék feederre.2014. febr. 13. 20:08
2/5 anonim válasza:
A legtöbb horgaszboltban vannak haldorados termékek, de a haldorado aruhazbol is tudyz rendelni. Van külön folyovizre kifejlesztett etetoanyag, ezek nagyobb szemcsézetüek általában.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen,tudom hogy lehet rendelni a web oldalról,de gondoltam inkább helyben megveszem,mert ha a web oldalukról rendelek akkor ugye rá jön még a posta is.
2014. febr. 15. 08:47
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. febr. 15. 08:47
5/5 anonim válasza:
Igen,+990Ft posta viszont annyival olcsóbb is,tehát semmivel sem leszel pluszban... ;)
multkor is a nagy dévér etetőt néztem a boltban 1090FT volt,míg online a haldorado-nál 890ft ...
és átlagosan minden drágább 100-200ft-tal a boltban mint online a haldorado-nál...
tehát kb 5 termék vásárlása esetén már vissza is jött a posta ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!