Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » A süllő télen ugyanúgy kap,...

A süllő télen ugyanúgy kap, mint a többi évszakban?

Figyelt kérdés

2014. jan. 26. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, ősszel meg télen aktívabb, nyáron meg tavasszal nem annyira eszik.
2014. jan. 26. 21:45
 2/3 Zolikahorgasz válasza:
A süllő,a többi ragadozó halhoz hasonlóan az év minden időszakában táplálkozik.Melegebb vízben aktívabb,de mivel akkor a zsákmányhal is tömegese fordul elő,ezért nehezebb horogra csalni.Amikor a víz már lehűl,a kishalak is ˝pihennek˝,nem úszkálnak.Ezért jobban fogható hideg vízben.Összegezve,egy mondatban:késő ősszel,télen,kora tavasszal eredményesebben fogható.A süllőre nappal fenék közelében,éjszaka vízközt,vagy felszín közelében horgássz!Görbüljön a bot!
2014. jan. 27. 11:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én az összes süllőmet, amit idáig fogtam, tavasszal, nyáron és ősszel, a nagy hidegek beállta előtt fogtam! Mivel most viszonylag jó idők voltak, egész decemberbe és most januárba is pergettem és a két hónap alatt 2balint sikerült fognom. Mintha kihalt volna a víz, mintha nem is lenne hal a vízben! Hát ennyit a téli és késő őszi pergetésről! Amúgy hozzá teszem ( sokan azt mondják, hogy a süllő este sötétedéskor indul be, fényes nappal nem táplálkozik vagy csak ritkán) ezt is cáfolom! Tehát én a süllőimet mind fényes nappal fogtam, volt amelyiket déli órákban akasztottam! De a legtöbbet délután ill. késő délutáni órákban és pergetve! Este sötétben is próbálkoztam többször, de nem fogtam semmit.
2014. jan. 27. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!