Tapasztalatotok szerint melyik a leghatásosabb műcsali?
Nekem ami bejött a fehér twister, talán a kétfarkú kicsit jobban, de lehet, csak beképzelem. Ha nagyon süt a nap, akkor átlátszó színtelen vagy piros.
A támolygókat nem szeretem, nem tartom őket hatásosnak, de lehet, hogy csak én nem tudom használni. A forgókanalakkal már más a helyzet, néha egész jól beválnak, néha meg el sem hinném, hogy lehet velük halat fogni, annyira sikertelen vagyok aznap velük :D Ami fix, hogy ha túl lassú vagy akár túl gyors, az nem jó, mivel utóbbi esetben úgy berreg, hogy az távolról sem hat élethűen, előbbi esetben meg csak egy darab vas. Ebbe főleg a folyóvíz tud belerondítani. Ezt ki kell tapasztalni. Szoktuk legyezgetni is a végét, anélkül, hogy egyértelműen eldöntöttük volna azóta, hogy valóban hatásos-e. Mindenesetre kapnak rá így is.
A végére hagytam a kedvencemet, a wobblereket. Szerintem élethűség terén mindent vernek, csak ki kell választani a megfelelőt a megfelelő halhoz és környezethez. Igaz, drágák, és elég könnyen is akadnak, a viszonylag olcsóbbakat pedig hamar szét tudják harapni.
RAPALA J-11 JOINTED
A szürke - fekete színben.
Én még nem találtam ellenfelet.
A Tiszán süllő, csuka, harcsa, balin, domolykó, minden eszi.
Más vizen is erőltetem, még nem okozott csalódást sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!