Gilisztával lehet csukázni?
Mindent lehet, ami nem tilos. Csak nem érdemes.
Sokadik próbálkozásra lehet, hogy ráver egy 20 centis kaszakő a tekergőző gilisztára (ha az mozog, vagy mozgatva van), de nagyobb sikerekre ne számíts. Szerintem előbb fogod ki vele sorban a vízben fellelhető egyéb halakat fajta szerint, mielőtt egy csuka rámenne arra a gilisztára.
Lehet csukázni gilisztával,talán egy keszeg ráharap a gilisztára,a csuka pedig a keszegre ,és a csuka nem engedi el az áldozatát az élete árán sem...
Az esély megvan,de előbb fogok durranó motoros nokedliszaggatóval f1-es nagydíjat nyerni ;)
Hiszen mint tudjuk a csuka amilyen vehemensen kap rá,olyan könnyen engedi el áldozatát,ha észreveszi,hogy nincs valami rendben
Én egyszer ősszel fenekeztem, és rákapott egy kb másfél kilós csuka a gilisztára. Sajnos pont a szákolás előtt harapta el a damilt mikor már fenn feküdt a víz tetején, hiszen nem erre készültem.
Szóval van rá esély, de igaza van a többieknek, ez így nem hatékony. Élő hal úszóval, vagy pergetés, ezekkel próbálkozz!
Én meg egyszer a haltartó szákkal fogtam csukát... Rárabolt egy benne lévő 30 centis sügérre, és nem eresztette, míg ki nem húztam a szákkal együtt. 65 centis volt...
Mégsem állok nem se haltartó szákkal, se 30 centis sügérrel csalizva csukázni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!