Match botot szeretnek vasarolni ajandekba, de nem ertek hozza. Tudnatok segiteni?
Nem feltétlen kéne a legolcsóbb felé menni, mert nem lesz nagy élmény a horgászat vele.
A match bot lényege, hogy a szerelék finom, a bot nagyon lágy és rugalmas, tompítja a hal kirohanásait.
Ami lényeges, az a dobástávolság, mekkora úszót akar használni hozzá. Egy minőségi match bottal bármekkora hal kiszedhető, ott nem ez a döntő szempont.
Nem feltétlen jó ötlet egy horgásznak botot venni ajándékba, ha nem értesz hozzá, mert olyan speciális elvárásai, igényei lehetnek, amiket nem tudsz. Vegyél egy vásárlási utalványt és add neki, hogy vegyen match botot, mert tudod, mennyire szeretne, elmész vele, mikor megveszi és osztozol az örömében, jobb eredményre számíthatsz.
Ezért menj el vele és együtt vegyétek meg, neki is jól esik, hogy ha valaki osztozik az örömében.
Baromság, hogy a férfiak nem szeretik, ha a nők mellettük vannak ilyenkor is, csak társként, ne főnökként legyenek ott:)
Ne vegyél neki Te botot! Különösen ne, ha évek óta horgászik.
Jártam már úgy, hogy a saját magam által gondosan kiválasztott boton túladtam (komoly veszteséggel) mert a harmadik peca után sem szerettem meg. Ám a 20+ éves textilbakelit Silstar csőbot ma is a fegyvertáram része.
Botot legalább olyan gondosan választ a horgász, mint feleséget::)) Megnézi, összerakja, megsuhogtatja, elképzeli a vízparton, megveszi, és vagy bejön, vagy nem.
Szóval vagy együtt vegyétek meg, vagy marad az utalvány, kikötéssel. (én mindkettőnek örülnék, a "meglepetésnek" nem biztos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!