Nyéki Imre uszodában csak készpénzzel lehet fizetni?
Szerintem kevés uszodában van bankkártyás fizetési mód.
Különben sem szeretem, ha sorbaállásnál még azzal vacakolnak, hogy várják, mikor olvassa le a gép a bankkártyát, jó lassú. Miért nem veszi ki róla mindenki a pénzt hó elején és fizet azzal? :D
Igen.
1: Ugyan miért venné le mindenki hó elején az egész fizetést? Hogy aztán lenyúlják? Grat...
Be kell szépen rakni a pénztárcába, vagy táskába, vagy ahogy tetszik, ott nem nyúlják le. És lehet mindig annyit vinni magaddal csak, amennyi kell. Azért várakozzak ott a sorban, mert a neogazdag kártyával óhajt fizetni? Grat.
Régen mindenki készpénzzel fizetett, akkor se nyúlták le gyakrabban, mint most.
Sok értelme van kivenni többezer forintért a kártyáról a (bármikor lenyúlható, elhasználódó) pénzt, amikor kártyával is lehet fizetni (ingyenesen). Lássuk be, a készpénz a múlt nagyon hasznos terméke volt, de lassan leáldozik neki - hamarosan szubszidiárius dologgá válik, és még az igazi őstulkok, illetve az idősek, a modern technikától idegenkedők is ezt fogják használni elsősorban.
Az meg, hogy nem bírsz várni egy percet a pénztárnál, téged minősít, az ilyen jellemgyenge arcokra mindig nagy szánalommal tekintettem. Gondolom akkor is sík ideg vagy, amikor valaki készpénzzel fizet, a pénztáros meg nem tud azonnal visszaadni.
Én is bankkártya-párti vagyok. :)
Köszi amúgy az infókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!