Feederezni milyen horog előkét érdemes használni?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy fonott vagy monofil előkét érdemes és milyen vastagságban?
Botjaim: 360 MH feeder és egy 390 H feeder
főzsinorzsinor: 0,20 monofil
bordás etetőkosarat használok!
Köszönöm!
2013. dec. 25. 14:04
1/6 anonim válasza:
függ:tereptől,kívánt haltól és annak méretétől,függ attól,hogy van-e erőgumi.
2/6 A kérdező kommentje:
Terep : nem akadós,de az ideális hely az nádfalsziget mellet van, a talaj fekete,tőzeges
A kívánt hal pedig a ponty,kárász,keszeg, de a cél a ponty.
2013. dec. 25. 23:29
3/6 A kérdező kommentje:
Hal méret, az max 10 kiló...de ami reális az a 3-4 kilós ponty, erőgumi nincs.
2013. dec. 25. 23:31
4/6 A kérdező kommentje:
Idén kezdtem a horgászatot és nyáron 16-os fonott előkével feedereztem,...fogtam pár halat, de sztem többet is foghattam volna ,ha megfelelő az előkém. A fonott előkének természetesebb a mozgása a vízben, mint a merev monofil vagy fluorocarbon zsinórnak, de én indokolatlanul vastagot használtam. Fluorocarbon meg a monofil meg talán kevésbé észrevehető.
2013. dec. 25. 23:36
5/6 anonim válasza:
16/18-as haldorádó MONOFIL előkét használnék,viszont ha köves az alja vagy nádfalat akarsz körül horgászni akkor egy 10 v. 12-es fonottat tennék fel ,az éles kövek és kagylók miatt...
6/6 anonim válasza:
16-18 mm-es monofil, annál vékonyabbat nem ajánlok egy heavy botra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!