Házi twister készítés lehetséges?
Figyelt kérdés
Fenn akad a szemem,látva hogy 10db szilikon xarér elkérnek ezer forintokat. Felmerült bennem a kérdés hogy kicsit érdekesebb módon nem lehetne-e házilag készíteni? Láttam Youtubeon hogy folyékony szilikonból öntöttek ki,de nem találtam sehol ilyen folyadékot. Mi lenne ha egy fa testet meg csinálnák,le festeném,le lakkoznám és 1mm vékony szilokon lapból kivágnék neki farkat? Meg felelne? Vagy nem biztos hogy úgy mozogna?2013. dec. 11. 22:35
1/1 anonim válasza:
Barkácsolhatsz házilag rapalát, de szerintem kicsit körülményesebb, mint megvenni azt a darab gumit. Főleg, hogy tartósságban, úszásában gondok lehetnek, de végül is ki tudod kísérletezni.
Egyébként szilikongél, amit szigetelésre szoktak használni, Obi, Praktiker, ilyen helyeken szerintem biztosan találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!