Miért jó az nekem, ha rendszeresen úszok? Mit edz, és mit erősít meg? Szívre jó?
Tök ciki ellentmondani az előttem szólónak, amúgy tisztelője vagyok.
A fiam járt évekig vizipólózni. Mikor átment amerikai focira, nézegettem, hogy melyik sport a legveszélyesebb (ugye...), melyikhez kell a legnagyobb állóképesség, stb. Kiderült, hgoy a hoki az egyik legnehezebb, amiért állandóan taposnak, hogy fennmaradjanak. Azért az úszás könnyebb, mert fekszel a vízen, de ha megnézed az úszókat... a legtöbb deltás. Igaz, mellé van szárazedzésük is.
Az immunrendszered, a hideg víz miatt, a kezed, lábad, tüdőd, szíved. Ellenben - ezt is olvastam - , hogy az úszók és pólósok nagy százalékának allergiája lesz a klórra. Ha az uszodában klóroznak, mert már nem mindegyikben csinálják.
Mit jelent?
Hogy nem a testedzés az egyetlen üdvözítő, és az úszás is jó sport. Én speciel ki nem állhatom az uszodai hangulatot, környezetet, azért konditerembe járok. Ennyi. A fiam is elunta, átment. De a vállait meg lehet nézni.
Viszontagság, azért vagyok itt, mert a fejembe állt, hogy hülyeséget beszéltem, a klór nem allrgiát okoz, hanem asztmát. Pardon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!