Ilyen horgászbüntetés (nincs jegy) esetén mit kell fizetnem?
Ketten voltunk, fejenként 2 bottal horgásztunk, azt mondták, hogy most nem büntetnek meg, de vegyünk éves bérletet. (ami nagy hülyeség, mivel 10napon belül kell megvennem és csak januárig használhatom... de ha már éveset veszek, akkor hadd használjam egy évig...)
16 éves vagyok, 10.-es, ergo nekem az állami ifjúsági jegy kell nem ? (4100) Mert nem szeretnék 20-30 ezerért venni...
Mellesleg ha az lett volna, hogy megbüntetnek, az mennyi fájt volna?
ki fogja ellenőrizni hogy vettél e?
De neked tényleg ifi jegy kell. Vedd meg, és pecázhatsz nyugodtan
Akkor meg miért nem a horgász egyesületnél érdeklődsz, netán horgászboltba? Miért itt? Szerinted itt tudja valaki melyi kvárosba laksz és mennyibe kerül, melyik tóra/folyóra? NEM.
Amúgy igen, ki fogja ellenőrizni, hogy vettél-e? Személyidet felírta a halőr vagy valamit, vagy csak beilyesztett? De a saját érdekedben vegyél, ha pecázni akarsz ott még...
Nem csak állami jegy kell, hanem éves területi jegy is az adott vízre ahol elkaptam. Ha szerencséd van akkor megúszhatod egy 20-asból is akár, attól függ hogy mennyibe kerül a területi éves engedély oda.
Sokkal rosszabul is járhattál volna, százezres bünti, elkobzás, feljelentés stb.
Üdv,
Vas megyek ---> Sárvár, az incidens rábasömjénbe történt
De már csak 3 hónap van a horgász szezonból, nem akarok húszezret fizetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!