Úszásban mennyi idő alatt lehet fejlődni?
Szerintem először kezd a mellúszással az viszonylag könnyű, majd ha javul az állóképességed, akkor kezdheted a gyors vagy hátat is, de pl úgy, hogy : Oda gyors vissza mell 10 hossz, a mellnél kicsúszod a tempót és közben pihensz is. És próbálj meg fejlődni az előző alkalomhoz képest pl egy-két hosszal többet ússzol.
Ja és 5m-től biztosan több megy mivel már ha ellököd magad lemegy 2-3m :)
Ne aggódj, hamar bele lehet jönni. Én is, mikor hosszú idő után újra úsztam, nagyon megterhelőnek éreztem az első alkalommal, de nagyon hamar bele lehet jönni.
Esetleg az elején menj valakivel, közben megállhattok, beszélgethettek, úgy még jobban is érzed magad közben. Aztán az illető idővel jó, ha hajt téged kicsit, hogy na most nem beszélgetünk, nyomás úszni még egy hosszt. Én mondjuk megint régen úsztam, esetleg mehetnénk együtt. :D
És lehetőleg ne a 100 méteres medence átúszásával kezdd, hanem az 50 méteressel. (Most nem tudom, melyik milyen hosszú, de van egy rövidebb és egy hosszabb fajta.)
Köszönöm a válaszokat!! Most megnyugodtam.
Kedves utolsó, nálunk csak 25 és 50 méteres medence van.. kisvárosban lakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!