Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Szerintetek heti 2x2óra úszás...

Szerintetek heti 2x2óra úszás izmosítja az embert?

Figyelt kérdés

Vagy hányszor kellene minimálisan egy héten?-munkám miatt nem nagyon tudom összehozni

Hogy csináljam egybe több hosszt vagy inkább teljes erőből de kevesebbet ?

2013. szept. 8. 00:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Úszástól nem fogsz megizmosodni. Ahhoz súlyzó kell,vagy calisthenic.
2013. szept. 8. 01:05
 2/6 anonim válasza:
Kissé megizmosodsz, de nem úgy, mintha edzenél. Meg nem is kell tenyészbikának kinézned, elég ha van eleg erod :)
2013. szept. 8. 01:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Picit izmosít, de aki izmos az úszók közül az keményen súlyzózik is. Nézd meg Cseh Lacit, aki rengeteget úszik, de mégsem izmos. Ellenben Gyurta Dani jó formában van.
2013. szept. 8. 07:09
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát én a vízilabdásokból indulok ki elég nagydarabok.

Vagy ők is súlyzóznak mellette?

2013. szept. 8. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Ők is edzenek, de nem nagy súlyokkal és gumiszalagokkal, nem csak úszkálnak.
2013. szept. 8. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:

meg a vizilabdások azért bunyóznak is rendesen a víz alatt, nem is úgy edzenek, mint az úszók

én lányként 1 év alatt 6 kg izmot szedtem magamra úgy, hogy nem nőttem, és én sprinter voltam, viszont ehhez kellet a NAPI 2x2 óra, nemhogy heti...

de ha izmosodni akarsz, akkor rövideket, kevés pihenővel, és úgy, hogy mi ndig full kiúszod magad :)

de ha komolyan izmosodni akarsz, akkor inkább a kondit ajánlanám, nekünk is volt melette (nem sok, dehát olyan úszások után örültem, hogy kiérek a buszmegállóba :D)

sok sikert :)

2013. szept. 10. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!