Miért süllyedek el?
Lassan 10 éve, h lejárok tóra, uszodába gyakorolni, de egyszerűen nem megy.
Addig vagyok fent a víz tetején míg a levegőt bent tartom, sőt ezt se mondanám biztosra, de egy kicsit is kiengedek, akár h mozgok, már merülök ezerrel.
Nem értem, h mások meg pofáznak meg nem is csinálnak semmit, max csuklóból aztán fent marad.
Igaz lenne, h az alkatom a baj?
Én is elsüllyedek, és szerintem igen, az alkatom a baj: nincs rajtam semmi zsír. Namármost, ha felfekszem a vízre, mint egy darab fa, a lábaim, amiben csak izom és csont van gyakorlatilag, jóhogy lesüllyednek, lévén mindkettő nagyobb fajsúlyú a víznél.
Így max függőlegesen tudok lebegni teljes mpzdulatlansgban, amennyiben van levegő a tüdőmben.
Ha kifújom, úgy süllyedek le mint egy kő.
Hmm nem akartam írni, nehogy menjen az anyázás, de nálam is ez van.
92-94 kiló vagyok, 176 cm, testzsír% nem tudom mennyi, de 6 kocka kint van, szal nem olyan sok lehet.
Jah szal ugyan erről olvastam, h ilyenkor baj lehet.
A második kommentelő se ír hülyeséget, mindig hasba veszem:S
Amikor kövérebb voltam, remekül fentmaradtam a vízen, felfeküdtem és úgy maradtam. Most is bőven sok zsír van rajtam, de édesvízben már nem megy, tengerben valószínűleg még tenné. Ez van.
Miért ne süllyednél el? Az a normális az embereknél, nem?
Ez az, ha elájul valaki, az is elsüllyed.
Amúgy 176 centihez a 96 kiló, hát nem tudom, nem sértés, de az nem lehet azért olyan szálkás. Ha ezzel az alkattal kockás hasad van, akkor te nagyon nagyon izmos vagy.
Meg szoktak dicsérni:)
Jó annyi, h a 6 kocka nem úgy van kint, h az ujjam befér közéjük, de látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!