Dzsóóó!!! kérdése:
Nappal milyen színű gumihallal menjek balinra?
Figyelt kérdés
Vagy akármelyik rablóhalra...2013. júl. 29. 10:07
1/1 anonim válasza:
Balinra fehéret vagy ezüstöt válaszd.Többi rabló halra?Nem lehet ennyire egyszerűsiteni a kérdést hogy milyen szinűt használj!Nem véletlenül van annyi fajta szinben és méretben a piacon.Nekem csukára a fehér illetve a sárga vált be a legjobban.De fogtam már kékre is.Ezer kombináció van ami fogós lehet,emellet figyelembe kell venni hogy mikor,milyen vizen horgászol.Balinra nagyon jók még a woblerek is.Lehet vásárolni kifejezetten balinos woblereket.Nem könnyű horogra csalni a balint de nekem van egy nagyon fogós és egyben látványos módszerem.Kb 22-25-ös damilra csak egy horgot kötök és ezt beakasztom egy küsz hátába.Esetleg egy technopufit helyezek még a horogra de ez nem mindig fontos.A kishalat a rablások közelébe dobom.Azért fontos a küsz mert ő a felszinen fog veretni ellenben a más csalihallal.Ha tiszta a viz látni fogod ahogy a balin cápa módjára körözni fog a kishal körül és egyszercsak rárabol.Bevágással nem kell várni!Amint rárabol egyból be kell vágni neki,mert hamar elengedheti.Ez a módszer nagyon fogós.Szinte mindenhol fogtam már vele balint.Akinek megmutattam mindenkinek bevált a módszer.Próbáld ki,nem nagy ördöngőség megtanulni de annál fogósabb és élvezetesebb!Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!