Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Műugró csajoknak mi a ragyáért...

Műugró csajoknak mi a ragyáért van olyan iszonyú széles válluk?

Figyelt kérdés
Én pasiból vagyok, s nemem tagjai közt sem szégyenkezhetek, de biz'isten elszörnyedtem, amikor megláttam őket. A műugrók nem tornászok, hogy a kezükre érjenek le a talajra, nem súlyemelők, hogy erőlködni kellene karjukkal, (megkockáztatom: széles váll talán még hátrányt is jelent a vízbe csobbanásnál) mégis akkora válluk van, hogy Fekete Laci sikítva rohan az anyukájához, ha egy ilyet meglát.
2013. júl. 26. 11:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Mellette úsznak+ izom növelő edzést is végeznek(konditerem vagy szabadtestsúly)
2013. júl. 26. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Hádde úsznak ők is annyit, mint egy úszó, plusz súlyzós edzés. Meg amikor azért kézenállásból ugranak, ahhoz kell ám váll! Szerintem korrekten néznek ki.
2013. júl. 26. 11:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Oks, azt értem, hogy mitől. De mi a célja?
2013. júl. 26. 12:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, Andi válasza még nem volt itt, mikor kommenteltem. Köszi, Andi, a kézállásból ugrásra nem gondoltam. Így már tiszta ügy.
2013. júl. 26. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Nalátod! :-) Elég durván nyomatják a kézenállásokat szerintem, ahhoz azért kell ám váll!
2013. júl. 26. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!