Használ valaki ilyen method kosarat?
Figyelt kérdés
ilyet tervezek venni, csak azt nem tudom hogy a kapcsot (gyorskapocs hogy gyorsan tudjam cserélni az előkét) bele tudom e húzni ebbe.
úgy gondolom hogy ha igen, akkor ez a tökéletes gubancmentes megoldás. vélemények?
2013. júl. 15. 15:58
1/2 milan990920 válasza:
Hasonlóval horgásztam már.Abba nem tudtam belehúzni a kapcsot igaz,nekem ritkán gabajodott fel.Arra ügyelj hogy ha az etetőkosárba gyúrod a csalit is ne rakj túl sok kaját bele mert, vízbe érve a kosár a horog felett lesz,ezt tudod ellenőrizni hogy a főzsinort és az előkezsinort vízszintesen tartod mindig az ólom legyen allul.Sok sikert a próbához
2/2 A kérdező kommentje:
használtam azóta. kicsit keveslem a 30 grammot amit vettem, legközelebb veszek 40grammosakat. ezt a tömő szart nem használtam, mert alig fér bele. kézzel megtömtem és belehúztam a zsinórt, viszont lehet hogy arra nem figyeltem amit irtál, és lehet hogy a kosár rajta volt a csalin. volt pár kapásom, elég rossz időszakban voltunk, lehet hogy még el is csesztem. köszi h szóltál, meg fogom nézni ogy hogyan esik bele a vízbe.
2013. aug. 15. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!