Használ valaki Match-feeder botot?
Olyanra gondolok, ahol az harmadik tag cseréjével lehet átváltoztatni. Vagy Match-ként, vagy Feeder-ként lehet használni.
Az érdekelne hogy minőségre milyenek ezek a botok.
Tudom hogy ez egy köztes megoldás.
De érdekelne hogy használható e. Vagy csak egy reklám fogás.
Nem használok ilyet, de horgásztam már ilyen botokkal.
Bizonyos határokon belül jól használhatók.
Matchbotként kicsit nehezebbek, mint az átlagos úszós pálcák, de feederként használva is jellemzően a matchbotos karakter kerül előtérbe.
Inkább lágyabb állásúak. Állóvizeken nem érhet vele túl nagy baj, de folyón szerintem alkalmatlanok. Talán a gyengébb sodrású, csatorna jellegű vizeken még elboldogulsz vele.
Az átlagos 3.60-as feeder hossz még lehet, hogy sok esetben rövid matchbotként. 3.90-ben pedig még nehezebb lesz a bot és még inkább a lágy karakter jön elő.
Értem. korrektül leírtad.
Vagyis, 16000.körül lenne egy ilyen bot. igaz adnak hozzá orsót is. De márkát ne kérdezd.
Akkor ha jól értem, jobban járok ha inkább két külön botot veszek. Igaz nem lesz orsó hozzá.De legalább a botok a nevükhöz méltóan fognak viselkedni?!
8ezer körül már lehet kapni mind két tipúsból. Tudom nem világmárkák. Viszont nem is arról lenne szó, hogy csak a profi minőség jöhet szóba.
Igazából tényleg a használható szó illik rá a legjobban. Én is az Energo dolgaira gondoltam. Van a Rubin és az Extreme.
Az utóbbit valamivel jobbnak tartom.
De még mindig nem feltétlen fedi 100%-osan mindkét kategóriát. Bőven nem!
Hogy mégis meg tudd oldani egy bottal és kevesebb összegből, azt javasolnám, hogy míg a match bottal fenekezni nem tudsz, fordítva ez már nem igaz.
Szerintem nem szentségtörés, ha valaki egy közepesen erős feederrel úszózik.
Meg ha általában egy feederrel...
Ha konkrétat kellene ajánlanom: Spro Avontage Method feeder. 3.90-es hosszban is 10.000 körül van az ára (most akciózzák) és az a hossz már kielégíti a matchbotos igényeket is. Meg orsóra is marad...
Köszönöm a válaszokat. Utána néztem az ajánlott botnak. Bőven 10ezer alatt van az ára jelenleg.
Jók ezek az akciók :)
Jobb lenne 2 külön bot, de egy light feeder nyilván megfelel erre a célra (match) fenntartásokkal. Hátránya a light feedereknek az alacsony dobósúly, azaz csak apró kosarakkal lehet használni, és nyilván az elérhető dobástávolság sem nagy, kb. 40-50 méter elérhető.
Pl. itt egy szett akciósan:
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!