Horgászati kérdés: Spiccbot kérdés?
pfff még lehet, ez már a gumizás most láttam egy videót ilyen selyemszerűen rugódzik, és ilyen halvány piros színű, és más botokon is láttam már ilyennel alap felszerelve.
Voltam egy helyen előtte mielőtt ezt megvettem, ott 12500-ról le volt értékelve 6000-re egy bot, talán az is shimano volt, de hiába carbon volt, nekem nehéznek tűnt, vastag is volt a vége nagyon. még bele is mentem volna, de nem volt a végén semmi és nekem kellett volna otthol levágni meg ilyenek. lehet jobban jártam volna, mert erős botnak nézett ki, de nem mertem úgy megvenni, hogy még én vágdossak belőle. Bár lehet nekik nem volt megfelelő spiccvég amit adtak volna és arra mondták hogy ami van náluk akkor le kell belőle vágni.
Az eredeti kérdésre a válasz: rá kell hurkolni a "zsinórszerű cuccra" a főzsinórt (damilt). A "cuccra" kötsz egy sima csomót, ez akasztja majd meg a főzsinór hurkát, hogy az ne tudjon lecsúszni. A zsinór végére pedig kötsz egy hurkot, és ráhurkolod (átveszed önmagán a hurkot és közéfűzöd a botról lifegő zsinórt).
...de akkor hogy veszed le? Erre megoldás, ha két hurkot kötsz egymás után (egy "nyolcas" lesz a főzsinórod végén), és a második hurokkal hurkolod fel a "zsinórszerű cuccra". Így a külső hurok meghúzásával oldható a hurkolás.
Rajzon itt látszik:
(A "How to Attach the line to a Fishing Pole?" részen a jobboldali kép.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!