Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Horgászati kérdés: Spiccbot...

Horgászati kérdés: Spiccbot kérdés?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy öt métereset, és a végén van egy zsínór szerü cucc. Valaki tud oldalt ahol levan írva és rajzolva, vagy akár videóval, hogy hogy kell hozzá kötni majd a zsinór végét? Köszi.
2013. júl. 2. 09:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ez igy elég nehéz látni kéne mi is az a "zsínor szerü

cucc". Lehet hogy be van az a bot gumizva és annak a

vége lóg? Valami képet jó lenne ha feltennél.

2013. júl. 2. 12:14
 2/14 A kérdező kommentje:

Felraknék, de nem tudok, figyi beírom a márkáját és a típusát és hátha fent lenne ez a neten is. okés?

Shimano Alaxte350

és mondom a végén van jó bénának tünhet de nem fogtam meg, csak a nő mutatta, megnéztem milyen könnyű stb, és tetszett, meg 30 százalékba akciós is volt szal....

Amúgy ha megnézed mondanál véleményt? mert kérdeztem a nőt hogy mennyire erős, mondta, hogy szereléktől függ, én a törésre kérdeztem tőle igazából mert nem egy vastag bot amúgy.

2013. júl. 2. 14:35
 3/14 A kérdező kommentje:
úgy értem, hogy erős e, gondolva arra, hogy voltak nekem régi 5 métereseim Pro márka de azok nehezek is voltak és vastagabb is volt az utolsó tagja is amit fogsz. ez elvileg carbon tehát könnyű, csak a srác hiába mondta el nekem a kötést, hogy kis hurok, hagy hurok, egyenlőre a horog kötést tudom, sosem csináltam bonyolult szerelékeket sem, de majd ezeket is meg akarom tudni. mondta a csaj, hogy azt a végéről le lehet majd szedni idővel és rá lehet rakni azt a műanyag valamit amit rá szoktak egyes márkáknál rakni. Szóval mondjuk egy másfeles ponty alatt azért ne törjön el arra akartam a csajnak is utalni, mert nyílván az orsóssal szerelek nagyobb halakra, de akadt már régi botra is rá ponty a partnál.
2013. júl. 2. 14:44
 4/14 anonim ***** válasza:
Még egyszer fussál neki a típusának, mert így nem tudunk segíteni!
2013. júl. 2. 19:11
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem egy gyűrű van a végén? Ha igen, akkor az orvis nevű csomó jó lehet hozzá. Itt van:

[link]

Később egy ilyet ragasztasz a végére és akkor már egy sima hurokkal megoldható a szerelék cseréje.

[link]

2013. júl. 2. 19:43
 6/14 A kérdező kommentje:
jól írtam, csak a szám és a név között nincs szóköz én megtaláltam amikor képet kerestem a googleban.nincs a végén gyűrű, spiccbotnál nincs ilyen.
2013. júl. 2. 20:02
 7/14 anonim ***** válasza:
Ja, hogy te a Shimano Alivio AX 5m TE 3-500-re gondoltál, csak a gyári cikkszámát írtad le! Értem! Az általam linkelt gyorskapocs felragasztását javaslom a végére, sima pillanatragasztóval és meg van oldva a problémád.
2013. júl. 2. 20:22
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm de akkor a csaj álltal mondott, a végén lévő gumi vagy mi van rajta ahhoz való hozzárögzítése a zsínórhoz nem jó? mert ő azt mondta, hogy idővel le lehet szedni és rá lehet rakni olyat amit te is mondtál.
2013. júl. 2. 20:28
 9/14 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy így nem tudom mi az ezért nem is tudok tanácsot adni. Esetleg egy ilyennel próbáld meg összekötni:

[link]

2013. júl. 2. 20:46
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. júl. 2. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!