Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Horgászathoz főzök kukoricát,...

Krisz0801 kérdése:

Horgászathoz főzök kukoricát, a már megfőtt kukoricát le kell zárni valamivel?

Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 17:44
 1/2 anonim válasza:

Valamilyen levet aromát esetleg tartósítót minden kép tegyél rá. Mert megromlik, bepenészedik savanyodik stb..

meg egy jól zárható doboz üveg se árt a tároláshoz.

Ezer módja van milyenre készíted. Íz illat szín stb..

2013. jún. 27. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 gomzoli ***** válasza:

Ha arra gondolsz, hogy a csalizni szánt főtt kukoricát akarod tartósítani, akkor végy egy kis befőttes üveget, forró vízzel mosd ki és felforralt vízzel fertőtlenítsd, majd a megfőtt kukoricát még azon melegében a rotyogó fazékból merd bele, csavard rá a tetejét az üvegre, majd fordítsd fejtetőre, és így fejtetőn állva hagyd kihűlni.

Ezután hónapokig eláll, de felbontás után hűtőben kell tartani, és egy-két hét alatt elhasználni.

2013. jún. 27. 22:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!