Krisz0801 kérdése:
Horgászathoz főzök kukoricát, a már megfőtt kukoricát le kell zárni valamivel?
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 17:44
1/2 anonim válasza:
Valamilyen levet aromát esetleg tartósítót minden kép tegyél rá. Mert megromlik, bepenészedik savanyodik stb..
meg egy jól zárható doboz üveg se árt a tároláshoz.
Ezer módja van milyenre készíted. Íz illat szín stb..
2/2 gomzoli válasza:
Ha arra gondolsz, hogy a csalizni szánt főtt kukoricát akarod tartósítani, akkor végy egy kis befőttes üveget, forró vízzel mosd ki és felforralt vízzel fertőtlenítsd, majd a megfőtt kukoricát még azon melegében a rotyogó fazékból merd bele, csavard rá a tetejét az üvegre, majd fordítsd fejtetőre, és így fejtetőn állva hagyd kihűlni.
Ezután hónapokig eláll, de felbontás után hűtőben kell tartani, és egy-két hét alatt elhasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!