Málnás kukoricát szeretnék csinálni horgászathoz, keményen kell elrakni, vagy kicsit meg kell főzni?
Figyelt kérdés
Van száraz kukoricám és abból szeretnék málnásat csinálni,elrakni üvegbe.
Köszi!
2011. máj. 4. 09:05
1/2 anonim válasza:
Én mindenképp megfőzném egy kicsit.
A megpuhult, esetleg kiknyílt szemek jobban magukba szívják az aromákat.
Viszont ilyen esetben célszerű főzésálló aromákat használni.
2/2 guba12 válasza:
főzd meg mert úgy jobban átjárja az aromája ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!