Van ilyen víz? (többi lent)
Figyelt kérdés
Általában természetes vizekre megyünk feederbottal horgászni. 3 napra egy nagyon intenzíven telepített horgásztóra mennék amely Pest környékén található. NEM nagy halakat vagyis pontyokat, amurokat szeretnék fogni hanem kisebbeket (1, 2, 3kg-osokat)Tudnátok mondani ilyen vizet?2013. jún. 12. 11:27
1/1 anonim válasza:
Préri horgásztóba inkább ezek a 2-3kilósak jellemzőek
de ott a joker tó abban szép számba vannak 2-5kilós lénai tokok feederrel nagyon izgalmas
Viszont éppen tegnap kaptam levelet a gyömrői egyesülettől ( gyömrői tőzeges tó ) 5mázsával tettek bele 3nyaras akasztói sziki pontyot
Továbbá ott van a tököli varsányi tó talán feederezésre az a legalkalmasabb kárászok nagyok pontyok kicsik
Ezekre a tavakra rendszeresen járok/jártam voltak rossz napok de voltak jó napok (inkább jó) semmi sem garancia .Rendszeresen telepített tavak kivéve a joker de abban nagyon sok a lénai amit tilos elvinni volt hogy 12óra alatt csak azt fogtam kb 20db-ot
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!