Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Bojli házilag!?

Dzsóóó!!! kérdése:

Bojli házilag!?

Figyelt kérdés
Ha megveszek egy zacskó etetőanyagot és bekeverem vízzel és lisztet adok hozzá h kemény legyen az úgy jó csalinak (bojlinak)?
2013. jún. 11. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
siman en is igy szoktam de a lisztel ne sporolj es tojas is mehet hoza!
2013. jún. 11. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 gomzoli ***** válasza:

Na arra kíváncsi lennék, hogy amit így elkészítesz, abból mi lesz...

A lisztet alapból felejtsd is el.

Ha etetőanyag legyen a kiindulási alap, akkor azt először is szitáld át finom szűrőn, hogy a nagyobb szemcsék kikerüljenek belőle, ezek ugyanis törékennyé, repedezésre hajlamossá teszik a kész bojlit. Szitálás után keverd össze az anyagot kilónként legalább 4-5 tojással. Ugyanis ez fogja össze az anyagot, nem a liszt. A tojásokat előre fel kell verni, aromát pedig a folyékony tojásba kell keverni, ezután összegyúrni a szárazanyaggal. Ha édes illatúra akarod csinálni, keverhetsz bele pár tasak pudingport is, ezt az elején, a száraz anyaghoz keverd, a tojás előtt. Legyen benne só is! 1 evőkanálnyi legalább, kilónként.

2013. jún. 12. 09:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

a liszttel csak több lesz a tészta, de egyesek szerint nincs jó hatással a bojlira.

Egy pici olajat is szoktam bele tenni, illetve a főző vízbe ha főzöd.

2013. jún. 12. 22:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
.......................
2013. jún. 22. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!