Mi a véleményetek a Shimano hiperloop Fb HL6000Fb orsó és Spro Combat power bot pároshoz?
Figyelt kérdés
Vagy inkább melyikhez mi illene jobban?2013. máj. 10. 12:09
1/4 gomzoli válasza:
Passzolnak egymáshoz, mind méret-erő, mind minőségi színvonal szempontjából. Ha jól láttam, a bot 360-as teleszkópos, 80-150 gramm, ugye? A német e-bay oldalán 45 euro körüli áron adják.
2/4 A kérdező kommentje:
Van 360as is de én épp a 300ast néztem. Hogy érted hogy minőségi szinvonal szempontjábol is? Nem mondhatók jónak?
2013. máj. 10. 17:51
3/4 gomzoli válasza:
De, már jónak mondhatók. Úgy értettem, hogy hasonló árkategória, tehát nem olyan összeállítás, mint egy 18 ezres boton egy 5 ezres orsó.
4/4 anonim válasza:
Nekem Shimano Hiperloop orsóm van az egyik botomon, szerintem a saját árkategóriájában a LEGJOBB orsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!