Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Melyik a jobb dobás szempontjá...

Melyik a jobb dobás szempontjával és ha neked megvan akkor mekkorát dobsz vele?

Figyelt kérdés
Shimano Force Master ax vs Catana bx specimen l. r.

2013. ápr. 30. 21:24
 1/4 Horváth Zsolt Levi ***** válasza:
Nem csak a bot teszi a dobást nagyon sokat számít a teknikád is..de szerintem a shimano jobb botocska!
2013. máj. 1. 22:09
 2/4 Frontosa ***** válasza:

Meg persze, nem mindegy milyen az orsó sem.

Üdv,

2013. máj. 2. 09:12
 3/4 gomzoli ***** válasza:

A tapasztalt tanácsadó figyelmébe ajánlanám, hogy mind a kettő bot, ami a kérdésben szerepel, a Shimano cég terméke.

Nekem a Force Master van, 3,60-as hosszban, 3 részes, 3 lbs dobósúllyal. Nem tudom összehasonlítani a Catana-val, mert olyat nem használtam. Viszont mivel elég merevnek mondható, jó távolságokat lehet vele dobni, elsősorban nagy (100-120 gramm) súlyokkal. Ezeket teljes erőből dobhatom vele, 35-ös zsinórral, így a 100+ távolságokat elérem vele. Az orsó egy LB65-ös Longbow, közel 300 méter 35-össel feltöltve.

2013. máj. 2. 15:42
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. máj. 3. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!