Szeretnék elmenni 2-3 napra egy kenutúrára párommal és max 1-2 ismerősömmel, mennyibe kerülne?
Na a lényeg, h teljesen nem értek ehhez:)))
Tavaly voltam egy rendezvény keretein belül de én csak mentem, nem igazán tudom hogy kell egy ilyet megszervezni és mindenestől mennyibe kerülne.
Minden infó érdekel.Egyelőre amit tudok:nagyon jó volt tavaly, és szívesen mennék ideén is,de se azt, hogy hol érdemes érdeklődni, se az, hogy merre kéne menni, mennyi a kenubérlés stb stb, semmit de a világon semmit nem tudok.
Segítsetek kérlek!
Attól függ, hogy kell e szervezett túra, avagy nem.
pl a Tisza-tavon ha bérelsz egy kenut, esetleg van Neked, akkor egy térképpel a kezedben csodás helyeket járhatsz be.
Én ezt választottam. Béreltünk szállást, több helyen, és bejártunk mindent.
Nincs kenum, bérelni szeretnék viszonylag olcsón.Tavaly úgy oldottuk meg, hogy vittünk sátrat és 2 éjszaka abban aludtunk, reggel összepakoltuk és eveztünk tovább.
Nem igaán mennék szervezettre, csak így páran kibérelni egy kenut és 2-3 nap élvezni.Van valami javaslatod?
Nem tudom mennyire ismered a Tiszát,vagy a Tisza-tavat.
Sok helyen bérelhetsz kenut, vannak kempingek,de sok magánszállás olcsón.
Én Poroszlóra járok, ott mindenben tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!