Hogyan tegyem túl magam ezen?

Minden kezdet nehéz.
Én nagyon nehezen oldódom, visszahúzódó személyiségem van, inkább megvárom, hogy odajöjjenek hozzám, mint hogy én menjek oda másokhoz. Ennek ellenére pszichológiát végeztem és jelenleg teszteket veszek fel óvodákban, iskolákban. Minden egyes új helyütt szembe kell néznem azzal, hogy ismét egy idegenekkel teli és vadi új környezetben kell erőt vennem magamon...
Sosem javul a helyzet, mindig, minden egyes új hely ilyen hatással van rám, azonban már megtanultam kezelni, illetve tudom, hogy hamar elmúlik ez a szorongás és néhány alkalom után már inkább élvezem, mint nem, majd a kétely is teljesen szertefoszlik. Aztán kezdődik az egész elölről.
De ilyen élményt nyújtott az összes tömegsport, amibe valaha belekezdtem, legyen az foci, taekwondo, vagy akár a konditermi látogatások is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!