Horgászok! Van valaki aki a Carp Academy Legacy rod podot használja? Mennyire stabil?
Rod pod vásárlás előtt állok és ezt a fajtát néztem ki? Mi a véleményetek róla? Tapasztalatok?
Ha esetleg tudnátok ajánlani valamit, szívesen fogadnám! A lényeg hogy középen legyenek a lábak, és ilyen árban legyen mint a Legacy...
Hihetetlenül szutyok, kritikán aluli minőség, nekem sajnos van egy CA Silencerem, de egyébként megegyezik a Nevis Silencer-ével.
Ha kell az enyémet viheted egy 10-esért, alig használt, annyit talán megér.
A hordtáska zipzárja már átvételkor nem akart nyílni, az összeszerelés körülményes. Az elemek minősége már mikor megkaptam sem volt bizalomgerjesztő, de az első 3 napos horgásztúrámon (Merenye) elrepedt az egyik lába, megragasztottam FBS-el, (azóta a másik 2 lába is összetört) a menetek elkezdtek rozsdásodni és különben is alig találom el a menetet azóta is, percekig kell szenvedni mire beletalál a kapsjelző. Hihetetlenül ingatag, mindig attól félek, hogy nehogy beborítsa egy szellő a vízbe, vagy csak nehogy szoruljon a nyelető.
Inkább vegyél egy Manta Flex vagy Fox Stalker-t, ha mindenképp ragaszkodsz a középállásúhoz akkor JRC.
Üdv,
Hát ez nem valami bizalomgerjesztő :S
Most végképp tanácstalan lettem :/
És ez a Legacy gondolod hogy olyasmi lehet mint a Silencer? Háát nem tudom...
Múltkor néztem a Walterlandban ezt a Legacyt, és elég jónak tűnt. De akkor lehet hogy csak úgy tűnt. Csak az a műanyag gyorscsatlakozó vagy szórító nem tetszik, mert félek hogy hamar kikopik...
De akkor mindjárt megnézem a JRC-ket, ha azt mondod hogy azok jók...
Köszönöm szépen a segítséget!
Ja igen, a gyorscsatlakozók durván oxidálódnak, jó esetben csak szorul, a benne lévő kis fémrögzítő miatt, a JRC-ket amit linkeltem nézd meg, azokban garantáltan nem fogsz csalódni, ha mindenképpen Rod-podot szeretnél. A Fox kis podja 25-ért elérhető, de ha középállású kell akkor ebben az árkategóriábsn a JRC a nyerő.
Én már ha tehetem inkább a linkelt leszúrókat használom kereszttartóval. Gyorsabb, kényelmesebb, stabilabb, kisebb helyen elférn, egyetlen hátrányuk van, hogy stégen, betotnon nem lehet használni, mivel nem lehet leszúrni.
Üdv,
Köszi a segítséget!
Most már másikat néztem ki! :)
Ezt: JRC X-Lite Euro NEW Rod-Pod
Mégis csak egy JRC nem pedig egy Carp Academy...
Tökéletes, ha a fémszínű szimpatikus akkor az euro pod is kiváló rod pod.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!