Aron.gado kérdése:
Szerintetek milyen ez a bot?
Figyelt kérdés
Vásároltam a napokban egy botot. Szeretném megkérdezni róla a tapasztalatokat/véleményeket. Ez a bot ----------> [link] 2013. márc. 18. 18:47
2/4 anonim válasza:
Elõre is elnézést DE szerintem a nevis egy sz*r.Saját tapasztalatból mondom. A Manta hasonló árfekvésben sokkal jobb minõségü cuccokat kínál.....
3/4 gomzoli válasza:
548 gramm tömeg 3,6 méteres hossz mellett, ez mindent elárul. A lehető legolcsóbb anyagokból épített, legalsó szintű minőséget képviselő bot. De legalább olcsó volt.
Ettől függetlenül azt is be kell valljam, 25 éve a legtöbben csak álmodtunk volna ilyen botokról, és az is igaz, hogy egy ügyes horgász bármilyen bottal képes jól horgászni, és halakat fogni. Evvel is lehet. De manapság ennél szinte már csak jobbak vannak.
4/4 anonim válasza:
Sógorom apja 25 éves DAM botokkal horszászik, 3 méteres hosszban, ma már bármelyik bot jobb anyagokból készül, és mégis annyi halat fog velük, hogy elképesztő. Kezdő horgásznak jó lehet ez a Nevis bot is, de az tény, hogy a legalsó kategória, ennyiért lett volna Energofish, hát az sem jobb. Nekem van Nevis feeder botom, tökéletesen elégedett vagyok vele, Nevis orsóm is van, azt is nagyon szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!