Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen hazi etetoanyaggal...

Vad-Ász kérdése:

Milyen hazi etetoanyaggal lehet karaszt, keszeget fogni kanalison?

Figyelt kérdés

2013. márc. 10. 13:14
 1/7 gomzoli ***** válasza:

Olcsó, egyszerűen megvehető, és jó:

Toastkenyeret (szeletelve kapható puha, édeskés téglalap alakú kenyér, a kenyérpirítóba való) a turmixgépben ledarálod mindennemű hozzáadott anyag nélkül, így olyat kapsz végeredményként, mint a zsemlemorzsa, csak éppen puha, friss "pelyhekből" áll. 2-3 szeletnél ne tegyél egyszerre többet a turmixba. Ha nincs géped, vegyél egy erős fémszitát, és dörzsöld át rajta a kenyérszeleteket. Ezután egy konzervkukoricát a levével együtt komplett lepürésítesz. Ezt a pürét hozzáöntöd a kenyérhez, és összekevered, de csak nagyon gyengén gyúrod, nem kőkeményre! Viszonylag kemény, jól összeálló anyag lesz belőle, ami, ha nem gyúrtad össze túl erősen, könnyen szét is nyit a víz alatt. Ha túl erősen megnyomkodod, akkor "gyúrma" lesz belőle!

Ha szép, "szétesősre" csinálod, akkor kiváló, felhőző, vonzó etetőanyag lesz belőle. Ha kis részét keményre gyúrod, abból csalizhatsz is.

2013. márc. 10. 15:38
 2/7 gomzoli ***** válasza:

A másik:

elmész a takarmányboltba, és veszel csirketápot. Sokkal-sokkal olcsóbb bármelyik horgászbolti etetőanyagnál.

Otthon forralsz vizet, és a tápot forró vízzel öntöd le, annyival, amennyit éppen fel tud szívni. Jól elkevered fakanállal, és hagyod kihűlni. Frankón össze fog állni, jól gyúrható, jól összeálló gombócokat formázhatsz vele. Ha hideg vízzel csinálod, nem tapad össze, szétesik, nem tudod jól összegyúrni.

2013. márc. 10. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:
hát kanálison kárászt én már fogtam mindennel, de a kukac meg a csonti ami nekem bevált
2013. márc. 10. 16:10
 4/7 gomzoli ***** válasza:
Nem csalit, hanem etetőanyagot kérdezett. Amúgy igazad van.
2013. márc. 10. 16:32
 5/7 A kérdező kommentje:
es van-e olyan etetek illetve csali amelyre nem jjon oda a torpe<?>mivel ebben a kanalisban sok van es nincsen kedvem allandoan azt fogni.
2013. aug. 13. 15:30
 6/7 anonim ***** válasza:

ugyan ez a problémám nekem is.. még csemege kukoricára is a szemét törpe jön, de nem az a szép nagy fajta, hanem ezek a kis tenyérnyi, ujjonszúrós férgek. :D és nekem is a kárász lenne a fő célpontom.

amugy kérdező, te melyik időszakban probálkozol? nekem sajnos még most csak a délutáni,este 9 ig tartó horgászat jön szóba meló miatt:/

2013. aug. 14. 12:12
 7/7 A kérdező kommentje:

amikor ráérek.

mivel iskolában adtak fel nyárra feladatokat ezért a feladatok kozott.

hajnali 4->5

6-->

reggel 7->8

délután 3->4->5->6->7->8->9,,,=nem ien sokaig,csak ezekben az orakban 4-5 ora hosszat,,de megesik amikor csak 2-3 orat,,vagy csak 1-2

2013. aug. 14. 18:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!