Multiorsó! Minden multiplikátoros orsón van visszaforgásgátló?
Vettem egyet és amikor még csak vizsgáltam mintha nem forgott volna magától vissza hanem a fék dolgozott a kar lefogása nélkül is...
miután végignéztem ( állítgattam ) rajta mindent nincs visszaforgásgátló..
én állítottam el valamit vagy lehetséges rosszul emlékszem és nincs bene visszaforgásgátló...?
A tipusát meg írhattad volna, egyébként a multikon is
van viszafutásgátló,a fékrendszere pedig tipustól függöen
mágneses.
MUltikba nem vagyok annyira járatos,erröl a tipusról annyit tudok,fokozatonként lehet állítani a visszafutásgátlót.
Valahol ott kell lenni egy csavarnak vagy kis pöcöknek, amit
többször meg kell csavarni vagy nyomni,és akkor fokozatosan kell reagálnia. Próbálgasd, tuti meg lesz az.
Szia!
Kinéztem magamnak egy ilyen típusú orsót, és szerettem volna kicsit utána nézni a működésének, de semmi leírást nem találtam róla! Tudnál, tudnátok nekem segíteni! Fékrendszere érdekelne, a visszaforgásgátlója stb stb.
Elsőre azért érezted úgy, hogy "visszaforog" mert nem húztad meg a csillagféket. Aztán beállíthattad "harckészűltségbe"
(bár ennyi idő után erre te is rájöttél)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!