Rod-pod kapocs?
Mi a tapasztalatotok a "villámzáras" rod-podokkal kapcsolatban? Bírják azok a kis
rögzítőfülek, vagy inkább nézzek más rögzítési módot?
Egy példa, nem pont ez, de hasonló, és ugyan azokon a pontokon (és árban):
Köszi!
Pont ezt vettem kb. 2 éve, Nevissel egy kaptafa. Elképesztően gyenge minőségű, már megbántam hogy nem szántam rá még párezer forintot, huszonezerért már komoly minőségű podokat lehet kapni, amik örökös darabok. A villámzárak csak hagyján, de instabil az egész, a keresztartókat alig lehet beleerőszakolni a vázba, mert a lazítófülek rögzítő fém felületei elrozsdásodtak (eső nem is esett!, a hajnali pára elég volt hozzá). A kereszttartókon lévő menetek (ahova betekered a villákat, kapásjelzőket) kritikán aluliak, van hogy percekig szenvedek amíg megtalálom a menetet, és az is csálé, csak kóvályog benne a villa. A legdurvább viszont a 3 láb, ami közül 2-t már össze kellett ragasztani mert törik össze vissza.
Inkább ilyet vegyél ha rám hallgatsz:
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!