Úszáskor viseltek úszószemüveget illetve orrdugót vagy ami meggátolja hogy víz menjen bele? Mennyire gyerekes megoldás ez?
szinte az összes úszó hord szemüveget...
miért lenne "gyerekes megoldás"?
nyilván, ha felőtt vagy, nem rózsaszín, halacskás szemüveget kell venni, hanem valami normálisat :)
orrdugóról meg még nem hallottam, hogy bárki használna, amíg hátúszó voltam, én csipeszt használtam (speedoba van jó), de világversenyeken is van aki olyanba úszik
de a szinkronúszók is azt használnak, nem tudom, honnan jött ez a dugó ötlet...
az orrcsipesz nagy találmány lehet. még nem próbáltam. azzal simán lehetne térdig érő vízben bukfencezni, fejenállni, abból bukfencezni, gyertyaállást és mindenfélét csinálni úgy, h semmi víz nem megy az orrodba.
de csak akkor kell orrdugó, ha arccal felfele nézel a víz alatt, esetleg ha fejjel lefele vagy, különben egyáltalán nem megy be a víz az orrodba, hacsak nem veszel levegőt. de ha kifele fújod a levegőt az orrodon éppen akkor, akkor se megy bele víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!