Milyen úszószemüveget tudtok nekem ajánlani? Uszodába kellene + kellene hozzá valami spray is, hogy ne parásodjon (ennek nem tudom a nevét) + füldugó. Hol tudnám ezeket megvenni a legjobb áron a neten? Köszönöm.
Hülyeség a spray, csak bele kell köpni és szétkenni. Inkább vegyél egy normális szemüveget, hosszútávon megéri.
Vegyél versenyszemüveget, hidd el, sokkal jobb! És a köpködős módszer nekem is bevált eddig
ilyesmire gondolok: [link]
Decathlonban lehet kapni márkátlan, gagyi verziót, sportboltban 3-5 ezerért rendes speedot vagy arenat
Nekem ezt ajánlották: [link]
Amúgy a link nem működik =(, kérlek küld el még 1x.
Beleköpsz és kitörlöd mondjuk a köntössel?
Mi a véleményed a kézi uszonyról. Gondolram veszek egy olyat is.
Beleköpsz és szétkened, egy pillanatra a víz alá meríted és kiborítod belőle a vizet. Ha kitörlöd a köntössel lényegében
nem csináltál vele semmit.
Ahogy az előtem szó is mondta, beleköpsz, elkened, vársz egy 10-15 másodpercet majd kimosod és felveszed :)
Itt a Decathlon vezió: [link]
A szemüveg lényege, hogy nincs szivacsos illeszkedése a fejre, a műanyag lencse közvelenül van az arcodon. Nekem nagyon bevállt, 2 éve ilyenben úszok. Nekem egy 5000 FT körüli speedo van most, kicsit sötétebb a lencséje.
első 2-3 alkalommal nyomja az arcod, utána már nem, és szerintem sokkal kevesebbszer megy bele víz, mint a hagyományos szivacsosba.
Tényleg, csak ajánlani tudom :)
Mindenképp pénztárca barátibb, mint az általam belinkelt 8e Ft-s. Köszönöm.
Akkor azt mondod ezt az 1500 Ft-set nyugodtan megvehetem?
Ha gondolod... 1-2 hónapig ez is kitarott nekem, bár én heti 5x használom, szóval neked akár tovább is.
Amire vigyázz azzal a szemcsivel:
1. Mielőtt elteszed várd meg amíg megszárad, mert a gumiszalag különben hamar elkezd szétmállani.
2. Valami puha anyagú tokban tárold, különben a külső sötétítő tükrös borítás lekarcolódik, és helyenként fényesebben látsz vele, ami engem mindig idegesített :)
Ennyit tudtam segíteni, szerintem egy próbát megér, bár van akinek nem jön be ez a fajta szemcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!