Hogyan tanulhatnék meg úszni egyedül és könnyen?
megfogsz fulladni !! NE PROBÁLD EGYEDÜL !!!
valaki aki tud az ismerőseid közül kérd meg hogy mennyen el veled és segitsen vagy rokonok bárki de egyedül ne, benne leszel a hírekben :)
hát nem árt, ha oda-vissza mozgatod a kezed lábad. hacsak nem vagy fából, vagy kacsából, amik ugye, lebegnek a vízen. csakúgy, mint a boszorkányok. ja, a szar is lebeg a vízen...
szóval ha mindezek közül egyik sem vagy, akkor nem árt, ha mozgatod a végtagjaidat kissé.
elöször tanulj meg lebegni, utána siklani, és csak azután próbálj úszni
lebegés: hanyatt fekszel, pocid kinyomod, és nézed a PLAFONT, vagyis nem mozdítod el a fejed, mert különben elsüllyedsz... és... azt persze nem akarjuk :)
nos én így tanultam meg úszni, pillangón kívül minden úszásnem megy
szeptembertől klubhoz jártam, ott megtanultam a siklást, lebegést, hátúszást, gyors és mellúszás technikáját, de gyors és mellúszás a klubnál nem ment nekem, véget ért az úszáskurzus, elmentem egy olyan uszodába, ahol van egy 130 mély oktatómedence, heti egyszer elmentem, november végétől, és figyeltem, mit csináltak a többiek, január 3. hetében a 3 úszásnem egész jól megy, próbáld te is így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!