3,8 km 90 perc alatt úszva jónak vagy rossznak számít?
Figyelt kérdés
az Ironmant szeretném jövőre megcsinálni, és 1.30as úszóidőt tervezek. ja, és mellúszásban, mint ahogy a többi hobbi Ironman-es csinálja :)2009. aug. 20. 16:43
2/11 anonim válasza:
hát ha le bírsz úszni 4 km-t az már alapból jó :D
3/11 anonim válasza:
szerintem jó, mert én ennyi idő alatt kb 2,5 km-t úszok le... mondjuk én eléggé kezdő vagyok:)
4/11 anonim válasza:
ez kérdéseden kívüli kérdés szabálytalan de kíváncsi vagyok 100m hány mp alatt úszol le gyorsúszásban?kitudnám számolni de bonyolult lenne mert 3,8km után eléggé elfáradsz és ezért kérdezem ha nem haragszol jah és hogy hány éves vagy és fiú vagy lány:D
5/11 A kérdező kommentje:
miért szabálytalan a kérdésem? amúgy 17 éves lány vok :) a gyorsúszást pedig még nem mértem :)
2009. aug. 22. 23:39
6/11 anonim válasza:
Azt hittem futást kérdezel, mert mondom magamban én kézen járva megteszem azt 3×.
De így mindent értek. Nem vészes... :)
7/11 anonim válasza:
1:30-az egész jó, bár ha azt nézed ,hogy az élmezőny 0:50-es belül megy...de gondolom ez Téged nem annyira érdekel...Ezt nem is tudtam, hogy a hobbi-Ironman-esek mellben úsznak:P...És a Nagyatádi Ironman versenyre mész? mert én ott úsztam már és nagyon jó:P
8/11 anonim válasza:
Nem rossz, korrekt átlagos.
Viszont nagyon terheli a lábizmokat és szalagokat, jobb lenne, ha gyorsban úsznál, mert ugye utána kell 180at kerékpározni és 42t futni.
9/11 anonim válasza:
Szerintem is jónak számít, de ha már csaj vagy akkor tanítgathatnál mert nekem ramatyul megy xD
10/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
Azért mellben szeretnék úszni, mert én 3,8-at egyszerűen nem bírok ki gyorsban...
2010. máj. 22. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!