Elvenné-e Janics Natasától az életjáradékát, ha szerb színekben versenyezne tovább?
Elvenném...
azt mondja,nem találja a helyét? Micsoda pálfordulás.
Egy olimpiát megnyerni valamilyen sportágban Magyarországnak, ez nagyon nagy dolog. Emlékezzünk csak, milyen szerény eredmény volt Pekingben. Londonban én se vártam többet. De ahogy sorra jöttek a meglepi aranyak, és megtanulták a Magyar himnuszt, az nagyot dobott a magyar közhangulaton, nemzeti érzésen azok után, hogy mindenféle senkiházi törölgette a lábát belénk. Szóval ezért nemzeti értékek az olimpikonok. Sok az a pénz, amit kapnak, de ők már letették az asztalra, megszerezték a dicsőséget, amit nem lehet elvenni, se akkor ha más országban élnének tovább, se akkor, ha meghalnának éppen. Nem az IQ-jával szerzett dicsőséget Janics Natasa, nem kell ezt számon kérni. Jobban tetszene, ha nem bunkóskodással, irigységgel vagy új törvényekkel akarnánk itthon tartani az olimpikonokat. :( Melyikőtök szeretne ilyen légkörben itt maradni? És ez nem a tökéletesség, vagy hibátlanság jutalma kellene hogy legyen, hiszen ti sem vagytok jobbak, csak rólatok nem szól a TV híradó :)
Az más kérdés, hogy a nem aranyos élsportolókat is meg lehetne kicsit becsülni anyagilag. Aki nem első, az alig kap valamit. Pedig elsőből csak egy van.
Visszakérdezek. Egy étteremben vacsoráztál. Nagyon jó volt az étel. Eszedbe jutna, hogy ne fizesd ki, mert a szakács a következő hónaptól másutt fog dolgozni?
Nem venném el az életjáradékát. Volt egy megállapodás a magyar állam és az élsportolók közt, amelyben a magyar állam életjáradékot ígért, ha a sportoló teljesíti annak föltételeit. Janics Natasa teljesítette a föltételeket, most már az államnak kell teljesítenie azt, amit vállalt.
Én elvenném tőle is és Benedek Dalmától is az életjáradékot.
Ha azt írta itt valaki,hogy az olimpikonok nemzeti szimbólumok,akkor már Dalma sem a magyar nemzeti szimbólum.Éljen ott a rácok közt és fizessék ők.
Aki így elmegy én államilag mindent megvonnák tőle.
Ez a gőgös, kapzsi nőszemély nem adott az országnak semmit, közpénzből kiképeztük, és most átvert mindenkit, rajtunk röhög az egész világ.
Nem csak az életjáradékot, hanem a több-száz milliós egyéb juttatást is visszavehetné tőle az állam, amit bőkezűen adományozgatott, osztott az elmúlt tíz évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!